divendres, 20 de setembre del 2013

El Govern REBUTJA l'oferiment del rector de la UIB com a mediador

Missatge enviat per Xisco Huguet (professor de tecnologia)

"Amb molt bones paraules la portaveu del govern, Nuria Riera, ha dit que no accepten la mediació del rector de la UIB que li havien sol·licitat l'associació de directors.

Amb l'excusa que són els sindicats (i els representants dels professors, amb la boca petita) els que no volen negociar encara que el govern ofereix millores laborals, gastant més sous publics supòs. Estan enrocats en que el TIL no es pot modificar (encara que no costi res o sigui més barat fer-ho) ja que és un compromís del seu programa electoral. S'obliden de dir que malgrat aconseguiren la majoria absoluta només els varen votar el 27,3% de les persones amb dret a vot (i que moltes d'elles potser no estaven d'acord amb tots els punts del programa, o que fins i tot no coneixen què diu el programa).

No seria millor que el Sr. Bauzá, si està tan segur que la majoria de gent recolza el TIL tal com l'estan implantant, convocàs una consulta popular (sense plantejaments ambigus de la pregunta, obviament) ?

A les noticies de IB3 han comentat també que avui matí, dia 20, s'han concentrat davant la conselleria d'educació de Palma, més de 4000 persones. Tenint en compte que segons ells nomes un 11,7%, per tant només poden ser uns 1000 docents (jo estic de vaga i no he collit l'avió cap a Palma des de fa dies). Si la resta són pares i alumnes, també estan fent política?

Després ha sortit una representant de la oficina de defensors del menor dient que els pares estan obligats a dur els seus fills a escola per garantir el dret a l'educació. En aquestes condicions on els serveis mínims només poden fer de "guarda i custòdia" el govern està garantint el dret a l'educació? O es treuran un altre decret llei per eliminar el dret de vaga als professors? A la noticia també deien que era molt improbable que se sancionàs cap pare si no el duia a l'escola."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada